January Jones, dezvaluire uluitoare

January Jones, dezvaluire uluitoareNu ne mai mira deloc excentricitatile vedetelor internationale si de fiecare data ne uimesc cu ceva nou. De pilda, actrita americana January Jones a dezvaluit recent ca si-a consumat propria placenta, dupa ce, in septembrie 2011, l-a adus pe lume pe fiul sau, Xander Dane Jones. Se pare totusi ca aceasta este o practica destul de comuna printre mamicile interesate de sanatatea lor, insa pentru noi, oamenii de rand, pare ceva iesit din comun.

Potrivit specialistilor, placenta este plina de vitamine, iar dupa nastere, nivelul de hormoni scade si tocmai de aceea foarte multe femei sufera de depresie postnatala. Placenta inlocuieste acesti hormoni, astfel incat productia de lapte sa fie optima, iar alaptarea inceteaza a mai fi o povara.

Nu va imaginati totusi ca January a consumat placenta in stare naturala, ci sub forma de capsule. “Am un antrenor grozav care se asigura ca mananc bine, iau vitamine, beau ceaiuri si iau capsule din placenta. Placenta este desidratata si apoi transformata in vitamine”, a spus January. Desi la inceput vedeta a fost cam sceptica, acum recomanda acest lucru tuturor mamelor.

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate