Jason Derulo este din nou burlac

Jason Derulo și iubita lui Jena Frumes au devenit un cuplu la începutul pandemiei de coronavirus și  părinți pentru prima oară pe 8 mai 2021. Jena a dat naștere unui băiețel, Jason King Derulo, acum în vârstă de 4 luni. Pe 23 septembrie 2021, solistul a anunțat în mediul online că el și Jena au luat decizia de a se despărți.Despărțiți, dar împreună

Pe 21 septembrie, cu ocazia aniversării de 32 de ani a solistului, la descrierea unei fotografii pe care ulterior a șters-o, Jena a scris pe Instagram: „Ești cel mai chipeș, muncitor, talentat, prostuț și iubitor om. Mă completezi și îți sunt recunoscătoare pentru iubirea pe care o trăim”.

Farmaciștii Catena recomandă Bioclin DEO Control roll on, un deodorant care reglează transpirația fără a bloca porii, neutralizează mirosurile neplăcute și asigura prospețime întreaga zi.

Deși nu a dezvăluit când, mai exact, au devenit un cuplu, a menționat că a fost cândva la începutul pandemiei de coronavirus. În același interviu, Jason a admis că ajunsese „la acea vârstă” la care apare dorința de a deveni părinte.

În aceeași perioadă, Jason a dezvăluit pentru o publicație americană că pandemia de coronavirus l-a făcut să reflecte mai mult asupra vieții lui. „Ultimele luni au schimbat felul în care mă gândesc la cariera mea”, spunea în august 2020.

Text: Iulia Mirică

Foto: google images