Jay-Z a implinit 42 de ani

Jay-Z a implinit 42 de aniJay-Z este un artist complet, care se bucura de admiratia celor din jur si care nu inceteaza sa ne surprinda. Este producator, cantaret, actor si, desigur, antreprenor.

Cu toate ca s-a aflat mai mereu in lumina reflectoarelor, iata ca reuseste de ani buni sa aiba o relatie stabila cu frumoasa cantareata Beyonce, care este, de altfel, si sotia lui.

Beyonce si Jay-Z formeaza un cuplu inca din anul 2002, 6 ani de zile au fost iubiti, dupa care s-au logodit si, in final, s-au casatorit. In ciuda programului incarcat si a celebritatii, cei doi au ramas un cuplu solid cu o frumoasa viata de familie.

 

Asadar, duminica, 4 decembrie, Jay-Z a implinit 42 de ani si a avut o multime de motive pentru care sa sarbatoreasca. Este realizat din punct de vedere personal, mai ales acum cand este pe punctul de a deveni tatic… de fata.

 

Are o avere foarte mare, are o viata profesionala stralucita si, mai nou, a fost nominalizat la premiile Grammy in urma colaborarii sale cu Kanye West.

 

Text: Ruxandra Raica

decembrie 7th, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate