Jean-Claude Van Damme a avut o relatie scurta cu Kylie Minogue

Jean_Claude_van_DammeCunoscutul actor Jean-Claude Van Damme, care in ultimii ani a putut fi vazut destul de des si la noi in tara, a dezvaluit ca a avut o relatie scurta, sau mai degraba o aventura, cu Kylie Minogue. Cei doi au jucat impreuna in filmul “Street Fighter”.

Intrebat de reporter despre relatia cu Minogue, Van Damme a evitat sa raspunda la inceput: “Ar trebui sa o intrebati pe ea. Are o memorie mai buna. Eu am 51 de ani…”, a spus actorul. Van Damme n-a putut tine insa secretul mai mult de cateva secunde, in final admitand aventura lor: “Sa spunem ca s-a intamplat. Cine vrea sa stie? Nu stiu, poate. Ok. Da, da, da. S-a intamplat. A fost in Thailanda, am avut o aventura.” Pana la urma, actorul s-a gandit sa mai ofere si cateva detalii, pentru condimentarea povestii: “Ne sarutam dulce, faceam dragoste frumos. Ar fi fost anormal sa nu avem o aventura, ea este atat de frumoasa si era acolo in fata mea in fiecare zi cu un zambet frumos, simpatica, atat de fermecatoare, nu se comporta ca un mare star”.

Actorul da vina si pe atmosfera din fermecatoarea tara asiatica: “Stiam foarte bine Thailanda, asa ca i-am aratat si ei Thailanda mea. E o femeie minunata”, a mai adaugat Van Damme. Nu stim insa daca, in ciuda complimentelor pe care i le-a facut Van Damme in declaratii, Kylie va fi incantata de indiscretia actorului.

 

Text: Bianca Badescu