Jennifer Aniston – in conflict cu Cameron Diaz

Jennifer-AnistonCameron Diaz a reusit sa o enerveze pe Jennifer Aniston, dupa ce a castigat rolul principal in comedia Gambit. Sursele spun ca Jennifer considera ca Diaz i-a furat pur si simplu rolul.

“Jennifer si-a petrecut 5 ani din viata facand campanie pentru rolul principal din Gambit, PJ, care va fi in film o frumoasa si neastamparata regina a rodeoului. Dar a zabovit prea mult deliberand termenii contractului si atunci a intervenit Cam. Acum, Cam primeste critici exagerat de favorabile, lucru care o enerveaza pe Jen”, a declarat o sursa.

 

In film joaca si Colin Firth, un actor cu care Jennifer era foarte dornica sa lucreze, se pare. Dar ceea ce o deranjeaza cel mai tare este ca a fost inlocuita. “Jennifer este foarte nesigura pe felul in care arata, dar simtul umorului era singurul lucru pe care se putea baza atunci cand se compara cu alte femei. Cand Brad a parasit-o, prietenii o consolau spunandu-i ca Angelina nu e amuzanta si ca nu-l poate face pe actor sa rada la fel cum o facea Jen. Dar Cam are si aspectul fizic, si corpul, si simtul umorului”. Si uite asa, Jennifer s-a trezit ca a fost invinsa de Cameron, care se bazeaza pe aceleasi atuuri ca si ale ei… nu e de mirare ca s-a enervat. Unde mai punem ca nu e deloc usor sa prinzi un rol cu toata concurenta care exista la Hollywood.

 

 

 

Text: Bianca Badescu