Jennifer Aniston și lupta pentru a deveni mamă

Jennifer Aniston, pictorial pentru Allure. Sursa: Allure – Instagram

Jennifer Aniston dezvăluie cele mai nebănuite momente care și-au pus amprenta asupra vieții sale, într-un interviu emoționant pentru publicația Allure. Pe copertă îi poate fi admirată silueta uluitoare, actrița purtând doar un sutien minuscul Chanel. Și chiar dacă nu și-a lăsat niciodată “la vedere” cel mai mare regret, superstarul din serialul Friends povestește despre lupta ei amară de a deveni mamă.

Jennifer Aniston nu mai are nimic de ascuns, după cum dezvăluie chiar din titlu articolul publicat de Allure. După ce și-a petrecut ani la rând în lumina reflectoarelor, actrița reușește acum să lase în urmă regretele și una dintre cele mai mari dureri personale. La 53 de ani, a recunoscut că regretă că nu a luat decizia de a-și îngheța ovulele, dezvăluind că „a dat totul” în lupta ei împotriva infertilității. Superstarul din Friends a trecut și prin fertilizare in vitro. Și-a pus speranța și în „ceaiuri chinezești” în încercarea disperată de a concepe un copil.

 

Coperta Allure din decembrie 2022. Sursa foto: Allure Instagram


Jennifer Aniston: „Am încercat să rămân însărcinată”

Aniston a criticat și speculațiile că oricare dintre foștii ei soți – a fost căsătorită atât cu Brad Pitt, cât și cu Justin Theroux – a divorțat de ea pentru că „nu i-ar oferi un copil”, menționând că acest tip de zvonuri constante despre viața ei inimă au făcut-o ca lupta împotriva infertilității să fie și mai dificilă.

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost un drum cu multe provocări pentru mine, drumul de a face copii”, a mărturisit Jennifer Aniston, moment despre care revista notează că s-a consumat „cu câțiva ani în urmă”.

La durerea personală prin ceea ce a trecut s-a adăugat „povestirea că am fost doar egoistă”, spune ea. „Mi-a păsat doar de cariera mea. Și Doamne ferește ca o femeie are succes și nu are un copil. Și s-a spus că motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia noastră, a fost pentru că nu i-am dat un copil. Erau minciuni absolute. Nu am nimic de ascuns în acest moment.”

Aniston are, totuși, și un mare regret legat de aceea perioadă extrem de complicată.

„Toți anii de speculații… A fost foarte greu. Treceam prin fertilizare in vitro, beam ceaiuri chinezești. Am dat tot. Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: „Îngheață-ți ovulele. Fă-ți o favoare.” Pur și simplu nu crezi. Așadar, iată-mă astăzi. Nava a naufragiat.”

Pictorial cu Jennifer Aniston, in editia decembrie 2022. Sursa foto: Instagram

„Nu aș fi devenit niciodată cine trebuia să fiu”

Tot în interviul pentru Allure, Jennifer Aniston a mărturisit că s-a împăcat cu ideea că nu va avea copii, menționând că, de fapt, simte o oarecare „ușurare” în faptul că posibilitatea de a avea copii nu mai persistă asupra ei.

Într-adevăr, odată cu vârsta a apărut un nou sentiment de încredere în ea însăși – iar actriței a spus că nu-i mai pasă de ceea ce cred sau spun oamenii despre ea, datorită în mare parte luptelor cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

„Aș spune că, până la vârsta de 30, 40 de ani, am trecut prin r****uri foarte grele și dacă nu aș fi trecut prin asta, nu aș fi devenit niciodată cine trebuia să fiu”, a mai explicat Jennifer.