Kylie Jenner recomandă loțiunea-minune creată de un român

O loțiune de doar 27 de dolari folosită și recomandată de Kylie Jenner și Bella Hadid a câștigat premiul de „Cel mai bun produs pentru acnee” în 2020, după ce mii de femei l-au votat articolul anului în cadrul Mecca Beauty Elections.

Loțiunea-minune, votată ca cel mai bun produs cosmetic pentru îndepărtarea petelor de pe față și a acneei în Australia, este făcută de un român.

Dar, această loțiune, este de fapt unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale industriei de frumusețe, cu mult înainte ca Kylie Jenner să-și anunțe public încrederea în acest produs pe pagina sa de Instagram.

Produsul aparține unui brand american iconic de îngrijire a pielii, care poartă numele și este fondat de un român – Mario Bădescu. Salonul lui Mario Badescu era situat pe strada 320 Est 52 în New York și există și astăzi. Este o clinică cu 36 de saloane de tratament care efectuează până la 200 de tratamente faciale zilnic!

Loțiunea, a cărei formulă include acid acetilsalicilic, calamină, camfor și sulf, a fost printre primele produse lansate de Mario Bădescu și a devenit peste noapte un „must have” al specialiștilor de beauty newyorkezi.Cine a fost Mario Bădescu?

Cu experiență în chimie și cosmetologie, Mario a părăsit România, a călătorit în America și și-a deschis celebrul salon din New York în 1967.

După ce și-a deschis salonul în anii șaizeci, Mario Badescu a devenit în curând cel mai căutat estetician din New York. A început apoi să-și creeze propria linie de îngrijire a pielii pe bază de plante, axată pe filosofia că produsele de îngrijire a pielii ar trebui să fie blânde, simple și eficiente. La fel ca faimoasele sale tratamente faciale, linia de îngrijire a pielii Mario Badescu a devenit un succes uriaș și, pentru tot restul vieții, Mario a continuat să efectueze cercetări în laboratorul său și să-și testeze produsele inovatoare. Rezultatele muncii sale asidue se traduc în linia de produse care există și astăzi, la 37 de ani de la moartea inventatorului lor.

În afară de Kylie Jenner și Bella Hadid, printre fanii declarați ai produselor Mario Badescu se numără și  Jennifer Aniston, Lucy Hale, Liv Tyler, Charlize Theron și Heidi Klum, Gwyneth Paltrow.

Vezi AICI și gama de produse RILASTIL ACESTIL, produse dermatologice specializate in tratamentul acneei usoare si moderate.

Text Cristina Dudău

Sursă Daily Mail