Jennifer Aniston vorbeste despre noua comedie in care va juca

-0jennifer_aniston_12_wenn5604814Actrita Jennifer Aniston a declarat de curand ca se bucura ca a facut parte din distributia filmului Wanderlust. In noua comedie, Aniston interpreteaza rolul unei sotii care se retrage impreuna cu partenerul sau de la oras intr-o asezare rurala, unde, mai ales in dragoste, normele de relationare ale societatii moderne nu se mai aplica.

La o conferinta de presa recenta, actrita le-a povestit jurnalistilor cum s-a simtit alaturi de ceilalti actori la filmari: „Pentru mine, acest film a fost exact o versiune a stilului meu de viata. Acea comunitate mare alaturi de care am jucat mi-a oferit protectia de care am avut nevoie pe timpul filmarilor”, a declarat Aniston pentru Celebuzz.

Chiar daca la inceput frumoasa actrita a fost de acord sa apara topless frontal in “Cu lumea in cap/Wanderlust“, acum i-a rugat pe producatori sa inlocuiasca secventa cu “o versiune mai blanda”, potrivit aceshowbiz.com.

Comedia Wanderlust este produsa de Judd Appatow, cunoscut pentru filmele Knocked Up si Bridesmaids, si regizat de David Wain. Din distributie mai fac parte Malin Akerman, Alan Alda si Kathryn Hahn. Filmul va ajunge in Romania pe 9 martie.

 

Text: Andreea Popescu