Jennifer Garner, framantarile unui parinte

Jennifer Garner, framantarile unui parinteJennifer Garner este actrita, insa, in acelasi timp, este si o mama grijulie si spune ca uneori isi face atat de multe probleme in privinta copiilor, incat nici nu poate dormi noaptea. Jennifer si Ben Affleck au impreuna trei copii, Violet (sase ani), Seraphina (trei ani) si Samuel (sase luni). Vedeta spune ca ii este foarte greu sa gaseasca echilibrul perfect pentru copiii ei si ca uneori nu stie daca modul cum actioneaza este cel corect sau nu.

„Aceasta este una dintre enigmele care ma tin treaza noaptea. Cum as putea sa stiu daca ceea ce fac este bine? Nu este treaba mea ca mama sa-mi incurajez copiii, sa-i ajut sa se defineasca? Sau ar trebuie sa ma dau la o parte din drumul lor si sa-i las sa-si urmeze pasiunile?”, scria Jennifer pe blogul iVillage.

Jennifer s-a adresat, de asemenea, si mamelor care au avut probleme cu alaptatul, spunand ca si ea s-a confruntat cu lipsa laptelui matern si ca acela este primul momentul cand o mama simte ca nu poate fi cea mai buna pentru copiii ei. Totusi, un parinte se poate intalni cu alte astfel de situatii de-a lungul anilor, insa asta nu inseamna ca ii vor dezamagi pe cei mici.

 

Text: Ruxandra Raica

august 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate