Jennifer Hudson a dat 3 milioane de dolari pe o vila luxoasa

0a0a0a0aJennifer-Hudson-1Cantareata si actrita Jennifer Hudson si-a cumparat o vila de 12.000 metri patrati contra sumei impresionante de 2.795.000 de dolari.  Imobilul are nici mai mult nici mai putin de sase dormitoare si sapte bai, un garaj incalzit, o bucatarie generoasa, o sala de spectacole, o sala de mese mare, o alta de muzica, cu un pian, si inca una de jocuri si doua uscatorii, conform Zillow.com.

Proprietatea se afla in suburbia Burr Ridge din Chicago si cu siguranta are suficient loc incat sa-i gazduiasca pe Hudson si pe logodnicul ei, David Otunga, cu care are un baietel de doi ani pe nume David Jr.

Cantareata in varsta de 30 de ani a declarat recent ca logodnicul sau i-a salvat viata in anul 2008, atunci cand a tinut-o departe de casa in ziua in care mama si fratele sau au fost impuscati mortal.

Jennifer Hudson este castigatoarea unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur si a unui premiu BAFTA pentru prestatia ei din musicalul “Dreamgirls”. Cantareata-actrita a aparut si in filmele “Totul despre sex” si “The Secret Life of Bees”.

Text: Andreea Popescu