Jennifer Lopez isi dezvaluie latura agresiva pe coperta V Magazine

Jennifer Lopez isi dezvaluie latura agresiva pe coperta V MagazineDiva latino Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase femei din lume care ne-a obisnuit cu aparitiile ei sexy si extrem de senzuale. Insa pe coperta celui mai nou numar al revistei V Magazine, aceasta ne surprinde cu o ipostaza inedita si in dezacord total cu imaginea vedetei. Desi in varsta de 42 de ani, Jennifer ne demonstreaza ca se simte foarte bine in pielea ei si isi etaleaza formele de invidiat care i-au adus celebritatea.

Cu o tunsoare masculina, sort de box si o geaca neagra cu pietre, actrita isi afiseaza latura razboinica si personalitatea puternica, aluzie probabil la modul in care a depasit esecurile din viata ei.

In interviul acordat publicatiei, Jennifer a marturisit ca are o relatie foarte buna cu fostul sot, Marc Anthony, iar in ceea ce priveste colaborarea lor profesionala, cei doi fiind co- producatori pentru emisiunea de talente “Q’Viva The Chosen”, totul decurge normal: “Inainte de toate, suntem parinti si prieteni si asta ne uneste pentru totdeauna. Nu inteleg de ce oamenii se asteapta sa adopt o atitudine negativa fata de el doar pentru ca relatia noastra de dragoste nu a mai functionat. Colaboram foarte bine si ne implicam in egala masura“.

Text: Alexandra Lupu

martie 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate