Jennifer Lopez isi dezvaluie latura agresiva pe coperta V Magazine

shutterstock_88049443Diva latino Jennifer Lopez este una dintre cele mai frumoase femei din lume care ne-a obisnuit cu aparitiile ei sexy si extrem de senzuale. Insa pe coperta celui mai nou numar al revistei V Magazine, aceasta ne surprinde cu o ipostaza inedita si in dezacord total cu imaginea vedetei. Desi in varsta de 42 de ani, Jennifer ne demonstreaza ca se simte foarte bine in pielea ei si isi etaleaza formele de invidiat care i-au adus celebritatea.

Cu o tunsoare masculina, sort de box si o geaca neagra cu pietre, actrita isi afiseaza latura razboinica si personalitatea puternica, aluzie probabil la modul in care a depasit esecurile din viata ei.

In interviul acordat publicatiei, Jennifer a marturisit ca are o relatie foarte buna cu fostul sot, Marc Anthony, iar in ceea ce priveste colaborarea lor profesionala, cei doi fiind co- producatori pentru emisiunea de talente “Q’Viva The Chosen”, totul decurge normal: “Inainte de toate, suntem parinti si prieteni si asta ne uneste pentru totdeauna. Nu inteleg de ce oamenii se asteapta sa adopt o atitudine negativa fata de el doar pentru ca relatia noastra de dragoste nu a mai functionat. Colaboram foarte bine si ne implicam in egala masura“.

Text: Alexandra Lupu