Jennifer Lopez, mai atragatoare ca niciodata in noul sau videoclip

Jennifer Lopez, mai atragatoare ca niciodata in noul sau videoclipNimeni nu poate contesta faptul ca Jennifer Lopez este o femeie atragatoare si frumoasa, chiar si la varsta de 42 de ani. Si pentru ca trecerea anilor nu a lasat urme pe chipul si corpul ei, Jennifer Lopez se simte atat de bine in pielea sa, incat in noul sau videoclip a lasat la vedere cat mai mult din trupul ei, plin de tatuaje, ce-i drept temporare.

In noul sau videoclip “Follow The Leader”, piesa realizata in colaborare cu Wisin & Yandel, Lopez se arata mai provocatoare ca oricand. Imbracata in diferite tinute care ii scot in evidenta formele apetisante, diva muzicii latino apare in unele cadre foarte putin imbracata, intr-un decor pe acoperisul cladirilor.

Partea interesanta a videoclipului incepe cu Jennifer Lopez care se trezeste topless intr-un apartament de lux in Acapulco. Noutatea pentru fanii cantaretei o reprezinta cele doua “tatuaje” impresionante, pe care J Lo le are pe spate si pe piept.

Chiar daca, in urma cu o luna, artista a lansat un videoclip in care aparea alaturi de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, de data aceasta Smart a fost cel care a regizat videoclipul, iar piesa se anunta a fi un hit. Asa sa fie oare?

Text: Andreea Popescu

mai 8th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate