Jennifer Lopez, noua imagine Guess a campaniei de primăvară-vară 2020

https://www.instagram.com/p/B79USGPBIZ0/

Înainte cu câteva zile de gala Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a pozat pentru noua campanie a brand-ului Guess. Vedeta este imaginea Guess şi Marciano în sezonul primăvară-vară 2020.

https://www.instagram.com/p/B787mR-BPM1/

Dacă în anul 2019, J.Lo s-a făcut remarcată în filmul în care este protagonistă, “Hustlers” şi pe cat-walk-ul Versace, în 2020 celebritatea va face un show incendiar alături de Shakira, la Super Bowl peste două zile.

https://www.instagram.com/p/B7-HUBIJSw3/

Pozele au fost realizate în Santa Monica și Pasadena, de către fotograful Tatiana Gerusova. Art director-ul şedințelor foto a fost însuşi Paul Marciano, cofondator al brand-ului Guess. Shooting-ul subliniază stilul de viaţă hollywoodian, în contrast cu peisajul Californian.

https://www.instagram.com/p/B77UY4sh61q/

https://www.instagram.com/p/B7woMtehl0d/

În imaginile postate pe contul de Instagram al brand-ului, J.Lo apare în diferițe ținute estivale, dar şi în costume de baie, sugerând un mix între look-ul retro italienesc al anilor ’60 şi Madonna anilor ‘80.

https://www.instagram.com/p/B74uQ0qhI_v/

https://www.instagram.com/p/B7TkyqhB75_/

Vezi cum poţi avea un ten luminos ca al lui Jennifer Lopez!

De-a lungul carierei, Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari, aceasta ocupând poziția a 7-a în topul celor mai bogate femei din industria muzicii.

Fă exerciţiile lui J.Lo şi arată la fel de bine ca ea!

Text: Bettina Cristea