Jennifer Lopez refuza sa se gandeasca la o posibila casatorie

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a2345Jennifer Lopez si-ar putea gasi fericirea alaturi de Casper,  dupa separarea de sotul ei, Marc Anthony, cu care a avut o casatorie de sapte ani, dar aparent nu indrazneste sa se gandeasca la un alt mariaj. Nu inca. De fapt, diva a recunoscut in timpul unei aparitii recente ca nu este sigura daca se va recasatori sau nu.

Cantareata in varsta de 42 de ani a fost intrebata de catre moderatorul emisiunii The Today Show – Matt Lauer: “Crezi ca te vei casatori din nou?” Putin deranjata de aceasta intrebare, ea a raspuns: “Nu stiu, nu stiu… chiar nu stiu. Vom vedea”. In momentul in care Matt a inceput sa o preseze cu aceasta intrebare, ea a evitat sa raspunda afirmand doar ca “nu este momentul sa ma gandesc la asta, este prea devreme”.

In ciuda divortului de Marc Anthony, cei doi au pastrat inca legaturile si par sa se inteleaga la fel de bine ca si atunci cand formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. In plus, chiar daca s-au despartit de mai bine de jumatate de an, cei doi colaboreaza in continuare la productia tv Q’Viva! The Chosen.

Chiar daca are o relatie cu dansatorul Casper Smart, asta nu a oprit-o sa isi arate sentimentele fata de fostul sot: “Marc si cu mine am fost prieteni chiar si inainte sa ne casatorim. Am fost prieteni multi ani si ne-am iubit. Am lucrat mereu impreuna si nu este un lucru greu pentru noi sa ne continuam treburile”, a declarat artista. ,,Evident, avem copii impreuna. Nu are cum sa nu mai aiba nicio legatura cu viata mea. Va face mereu parte din viata mea”, a mai adaugat frumoasa Jennifer.

In plus, Jennifer a tinut sa precizeze: “Marc si cu mine am fost de acord sa nu mai vorbim despre mariajul nostru in public, pentru ca este viata noastra personala”, a spus ea. “La sfarsitul zilei, cum am spus, lucram impreuna, avem respect unul fata de celalalt si suntem oameni.”

 

Text: Andreea Popescu