Jennifer Lopez se straduieste sa-si mentina silueta

shutterstock_65399833Daca credeai ca un corp suplu, un posterior proeminent si o silueta zvelta sunt calitatile date de Mama Natura, ei bine, tin sa te anunt ca te inseli. Se pare ca un corp frumos ca al cantaretei Jennifer Lopez necesita multe restrictii alimentare si multe ore la sala de gimnastica.

In prezent, mama a doi gemeni, Jennifer a declarat ca meseria de mama nu este printre cele mai usoare meserii din lume, atunci cand trebuie sa mai faci si alte lucruri pe langa treburile de mama. Ei bine, cantareata-actrita Jennifer a afirmat faptul ca, odata cu venirea pe lume a copiilor, este nevoita sa lucreze de doua ori mai mult la sala de gimnastica pentru a ramane in forma. Daca inainte Lopez nu acorda prea multa atentie alimentelor pe care le consuma, acum se straduieste mult mai mult sa fie slaba.

“Cand eram mai tanara, imi alocam tot timpul liber salii de gimnastica. Eram obsedata de ea. Dar acum ca sunt mama si am alte responsabilitati, pur si simplu nu mai am timp sa merg la sala”, a declarat J.Lo.

Chiar daca nu mai are timp sa ajunga la sala sau nu mai are conditia fizica pe care o avea inainte de sarcina, Jennifer se declara multumita ca deocamdata viata ei este activa si ca se poate mentine in forma datorita proiectelor in care este implicata: „Prioritatile mele s-au schimbat, si chiar si asa, in prezent dansez ori pentru diverse show-uri, ori pentru videoclipuri si asa raman activa. Am noroc ca nu trebuie sa stau la birou toata ziua”.

Se pare ca munca nu a ajutat-o pe Jennifer doar sa revina la formele dinaintea sarcinii, ci si sa treaca peste despartirea de Marc Anthony. Jennifer si Marc au anuntat ca se despart in luna iulie a anului trecut, dupa sapte ani de casnicie.

 

Text: Andreea Popescu