Jennifer Lopez, secretele unui trup de invidiat

Jennifer Lopez, secretele unui trup de invidiatJennifer Lopez arata impecabil si cred ca nu exista persoana care sa nu fie de acord cu mine. Si daca va intrebati cum reuseste J. Lo sa se mentina, ei bine, secretul consta in cele patru mese pe zi pe care le ia cantareata. “Jen bea apa rece ca gheata pentru a accelera metabolismul, nu consuma carbohidrati dupa ora 16:00 si ia 4 mese usoare pe zi care contin proteine”, a declarat o sursa apropiata de mamica Jennifer.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca Lopez se antreneaza intensiv alaturi de iubitul sau in varsta de 20 de ani, dansatorul Casper Smart. Cantareata se trezeste la ora 6:00 si face o ora de exercitii fizice. Uraste sa faca acelasi antrenament de doua ori si tocmai de aceea isi schimba foarte des exercitiile, intr-o zi face yoga, in alta alearga pe plaja etc. Lui Jennifer ii face placere sa se antreneze alaturi de Casper, iar noi nu putem face nimic altceva decat sa o admiram pe frumoasa Jennifer.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate