Jennifer Lopez va lansa un brand de beauty

Celebra artistă Jennifer Lopez va lansa JLo Beauty, un brand personal cu produse de îngrijire şi înfrumuseţare.

Multe vedete şi-au dorit să creeze branduri de înfrumuseţare ca semnătură proprie, însă puţine au avut succes global, iar niciuna nu au reuşit încă să producă un bronzer asemănător cu strălucirea pielii lui Jennifer Lopez – Glow JLo.

Am invidiat tenul radiant al vedetei încă de când a lansat primul său single, la sfârșitul anilor 1990, iar acum, la 51 de ani, este o icon frumusețe pentru fete şi femei de toate vârstele.

Așadar, Lopez a confirmat, în sfârșit, lansarea propriului brand de înfrumusețare, la începutul acestei săptămâni. Se zvonea de mult timp această lansare, dar niciodată nu a fost confirmată. Artista a rupt tăcerea printr-o postare pe Instagram, cu descrierea: „Sunset glow… #JLoBeauty va apărea curând.”

https://www.instagram.com/p/CEQKYkwJatJ/?utm_source=ig_embed

Brandul eponim al lui Jennifer nu va fi prima sa incursiune în industria frumuseții. Vedeta a mai lansat o linie de machiaj în colaborare cu Inglot, în 2018, cuprinzând farduri spumante, lucioase reflectorizante și un spectru de culori metalice, pentru ochi.

În prezent, se ştiu foarte puține despre următoarea lansare – se presupune că se va numi Jlo Beauty -, şi sperăm că ne va oferi șansa de a recrea, în cele din urmă, această strălucire faimoasă a vedetei. Elementele de sclipire, perfecționarea pielii și fardurile bronzante ar fi un punct de plecare perfect, dar nu am exclude, de asemenea, câteva produse pentru a da strălucire pielii. Între timp, așteptăm cu răbdare ca Lopez să dezvăluie mai multe …