Jennifer Lopez visează la un stil de “viaţă simplu, natural”

Cântăreaţa hispanică, Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, doreşte să se mute în Italia sau în Bali.

Mi-ar plăcea să trăiesc în altă parte decât în Statele Unite, într-un orăşel din Italia sau în cealaltă parte a lumii, în Bali… Undeva unde e ceva mai simplu, mai natural să trăieşti, unde apuc să merg cu bicicleta, să cumpăr pâine şi să o pun în coş. După aceea, să merg acasă şi să pun gem pe pâine, să o mănânc şi să pictez sau să stau într-un balansoar undeva unde se vede frumos un măslin ori un stejar şi să mă bucur de arome. Astea sunt fanteziile mele”, povesteşte Jennifer Lopez pentru Vanity Fair.

Interviul vedetei apare după ce J.Lo a împărtăşit fanilor, secretele ei legate de frumuseţe şi de un stil de viaţă sănătos. Vezi aici mai multe!

Artista urmează să aibă un recital, alături de Shakira, în pauza meciului pentru finala Super Bowl, pe 2 februarie.

Vezi cum poţi avea un trup sculptat ca al vedetei!

Jennifer López este o actriță și cântăreață americană. Ea s-a născut pe data de 24 iulie 1969 într-unul dintre cele mai mari cartiere din New York, Bronx, într-o familie de portoricani. De-a lungul timpului, a jucat în câteva filme, dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Text: Bettina Cristea