Jenny McCarthy va prezenta propria emisiune

Jenny McCarthy va prezenta propria emisiuneSe pare ca fostul iepuras Playboy ii calca pe urme celei mai cunoscute moderatoare TV si va prezenta propria emisiune. Fostul iepuras si model, in acelasi timp, Jenny McCarthy isi va prezenta propria emisiune produsa si promovata chiar de compania condusa de Oprah. Show-ul pe care il va modera frumoasa blonda va fi mai mult un talk-show in care le va lua interviuri vedetelor si, in plus, va intra in grila de programe a televiziunii OWN, infiintata de Oprah.

„Oprah crede ca Jenny este un moderator de prima mana deoarece este plina de pasiune si  priceputa sa atraga atentia oamenilor”, a declarat o sursa apropiata. Jenny va fi pentru prima data prezentator de emisiune, desi ea nu este straina de aparitiile la TV. Ea si-a inceput cariera in 1993 ca model Playboy, inainte de a se lansa in televiziune si film.

Vestea a fost anuntata miercuri, 15 februarie, chiar de catre ea, iar contul ei de Twitter a fost deja „inundat” cu mii de mesaje din partea fanilor.

 

Text: Andreea Popescu

februarie 21st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate