Jessica Alba si-a facut un nou tatuaj pe brat

jessica-alba-gold2Nu este o noutate pentru nimeni ca tatuajele reprezinta o pasiune pentru tot mai multe vedete, insa ce este cu adevarat nou este faptul ca Jessica Alba si-a facut un tatuaj de mare dimensiune pe bratul stang. Surprinsa intr-un parc din Beverly Hills impreuna cu cele doua fiice si cu sotul ei, Warren Cash, imbracata intr-o jacheta din denim, alba, un tricou alb, o esarfa albastra cu imprimeu si o pereche de blugi, frumoasa actrita s-a aratat foarte mandra de noul sau tatuaj, un trandafir in alb si negru de dimensiuni considerabile.

Nu va speriati insa, tatuajul este unul temporar, realizat special pentru noul ei film, “A.C.O.D.” Se pare ca uimitorul tatuaj a fost realizat de catre un tatuator din Atlanta, iar actrita in varsta de 30 de ani considera ca pictura de pe bratul ei stang este foarte tare, conform unei surse citate de revista Us.

Pentru a scapa fanii de dubii, Jessica a postat pe pagina ei personala de Twitter: „Nu va speriati, tatuajul a fost facut doar pentru filmul «A.C.O.D.»”. Chiar daca acest tatuaj este doar unul temporar, Jessica are in realitate doua tatuaje permanente.

 

Text: Andreea Popescu