Jessica Biel are ultimul cuvant in relatia cu Justin Timberlake

0a1a364vanity-fair-oscar-party-00_1_

Se pare ca Jessica Biel este cea care detine puterea, dar si ultimul cuvant, in ceea ce priveste relatia sa cu Justin Timberlake. Frumoasa actrita si Justin au revenit la sentimente mai bune dupa o scurta despartire, iar acum gurile rele spun ca Jessica este cea care decide in ce directie ar putea evolua relatia.

O sursa a declarat faptul ca Timberlake considera casatoria o amenintare a carierei sale, insa, in momentul in care Biel l-ar ameninta cu despartirea, cu siguranta ca Justin ar accepta mariajul.

 

Cu toate acestea, Jessica a marturisit recent ca nu se grabeste sa se marite, desi isi o doreste o familie, chiar si copii, si spune ca toate lucrurile vin la timpul lor, iar deocamdata nu este momentul potrivit. Actrita a mai declarat ca nu s-a numarat niciodata printre fetele care visau sa fie rapite de un print pe un cal alb, si ca inca de mica obisnuia sa ii spuna mamei sale ca o sa imbatraneasca singura, intr-o casa cu multi caini si majordomi draguti.

 

Daca ar fi sa ne luam dupa zvonuri, Jessica este „cocosul” in casa, insa pana la o eventuala casatorie mai este inca foarte mult loc pentru speculatii.

 

Text: Ruxandra Raica