Jessica Chastain este cea mai recenta fata Gucci

Jessica Chastain este cea mai recenta fata GucciCantareata, actrita si acum regizor de film Madonna a fost invitata de onoare la evenimentul The Gucci Awards For Women in Cinema, desfasurat ieri la Venetia. Diva i-a inmanat premiul Award for Women in Cinema Jessicai Chastain pentru prestatia din filmul “The Tree of Life”.

Actrita a fost aleasa castigatoare de catre juriu datorita aparitiei sale si totodata siluetei de invidiat, fiind sustinuta si de colegii sai Robin Wright, Valeria Golino si Franco James, potrivit unui comunicat de presa de la Gucci. La eveniment a luat parte atat Frida Giannini, designerul din spatele casei de moda italiene, cat si Francois-Henri Pinault, CEO la compania PPR, ce detine brandul Gucci.

Studentii de la Universitatea din New York vor primi roadele muncii actritei, aceasta acordand Universitatii 25.000 de dolari pentru Institutul Kanbar Maurice de Film si Televiziune si NYU’s Tisch School of the Arts.

Alte staruri care au fost prezente la Gala Gucci sunt Evan Rachel Wood, Salma Hayek, Abbie Cornish si Robin Wright Penn, imbracate, bineinteles, din cap pana in picioare de la Gucci.
In ciuda evenimentului si a premiului castigat, Chastain a purtat o rochie din colectia lui Elie Saab‘s 2011 pe covorul rosu, la premiera noului sau film Wild Salome.

Text: Andreea Popescu

septembrie 8th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate