Jessica Chastain NU va juca in filmul cu supereroi “Iron Man 3”

jessica-chastain-2012-oscarsCand ai talent si te daruiesti intru totul carierei, cota si numarul fanilor este in continua crestere. Asa s-a intamplat si cu talentata actrita californiana Jessica Chastain, care, datorita talentului sau actoricesc, experientei dar si rolurilor jucate de-a lungul carierei, s-a transformat intr-una dintre cele mai dorite actrite ale momentului. Astfel, in ultimul an aceasta a lansat filme pe banda rulanta, printre care “The Debt”, “Take Shelter”, “The Help”, “The Tree of Life”, “Coriolanus”, “Wilde Salome” si “Texas Killing Fields”. Din cauza programului incarcat, Jessica nu a putut raspunde prezent la apelul producatorilor studioului Marvel.

Desi o mica bucata de timp au circulat zvonuri legate de o noua colaborare a actritei cu actorii Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce si Ben Kingsley in distributia SF-ului de actiune cu supereroi “Iron Man 3”, Jessica a infirmat toate aceste zvonuri.

Chastain si-a exprimat parerea de rau, pe o retea de socializare, cu privire la refuzarea rolului din a treia parte a filmului “Iron Man”: “Imi pare rau sa spun ca «Iron Man 3» nu va face parte din viitoarele mele proiecte. Programul meu este incarcat pana la refuz si nu pot strecura nimic altceva in el. Presa a anuntat mult prea devreme posibila mea implicare. Stiu ca multi dintre voi v-ati fi dorit ca eu sa fac parte din acest proiect si imi pare rau ca va dezamagesc”.

Chastain lucreaza in prezent la thrillerul “Zero Dark Thirty” despre capturarea liderului terorist Osama Bin Laden. Cu toate ca programul sau este destul de incarcat, Jessica nu a exlus pe viitor posibilitatea de a juca intr-un film realizat de producatorii studioului Marvel.

“Sper ca va exista un alt film Marvel pe viitor. Shane Black si toti cei din echipa «Iron Man 3» sunt minunati. Sunt foarte entuziasmata de ideea de a viziona filmul atunci cand va aparea”, a declarat emotionata Jessica.

Talentul actoricesc al actritei nu este dorit numai de producatorii studioului Marvel, ci si de regizorii Terrence Malick, Ralph Fiennes, Al Pacino, Kathryn Bigelow, John Hillcoat si Tate Taylor.

 

Text: Andreea Popescu