Jessica Simpson, incantata de noua sa colectie de bijuterii

1as4zvoqqewCantareata Jessica Simpson, devenita de curand designer, isi extinde imperiul pentru a include ultima sa colectie de bijuterii. Frumoasa blonda a investit intr-o companie de miliarde de dolari pentru a include toate colectiile sale anterioare, de la haine, pantofi, genti de mana pana la accesorii. Diva si-a marit palmaresul de designer adaugand cea mai noua colectie de bijuterii numita „Diamonds Are A Girl’s Best Friend”.

 Cantareata a declarat pentru WWD.com referitor la noua sa colectie: „Aceasta colectie mi-a permis sa pot crea piese care sa reflecte cu adevarat cine sunt eu si aceste bijuterii pot deveni un suvenir pentru toata viata, fiind si foarte usor de purtat”.

Colectia cantaretei in varsta de 31 de ani contine o gama de coliere, cercei, bratari si inele din argint, aur si cu diamante. Colectia va fi pusa in vanzare anul acesta in luna octombrie, iar preturile vor varia intre 79 si 999 dolari (sau 49 si 624 lire).

 

In concluzie, nu ne ramane decat sa asteptam cu sufletul la gura pana cand colectia va fi disponibila si in magazinele din Romania.

 

Text: Andreea Popescu