Jessica Simpson isi etaleaza cu mandrie burtica

Jessica Simpson isi etaleaza cu mandrie burticaDupa multele incercari in a-si ascunde sarcina, Jessica Simpson admite ca este insarcinata si nu ezita sa isi manifeste cu mandrie burtica de mamica. Cantareata a fost surprinsa la o sedinta de shopping pe strazile agolmerate ale New York- ului unde afisa o tinuta impecabila, tinand cont ca este gravida in ?ase luni. Se pare ca frumoasa blonda nu doreste sa isi oficializeze inca relatia cu logondnicul ei, Eric Johnson, deoarece sunt in febra pregatiriilor venirii pe lumea a primului lor copil, care ar putea fi o fetita.

Si, fiindca a devenit deja un cliseu in showbizz-ul international, suntem foarte curiosi sa vedem un pictorial nud cu viitoarea mamica, pe copertile revistelor. Conform unor apropiati de-ai cantaretei, aceasta a amanat momentul in a face publica vestea, deoarece nu se intelesese la pret cu o revista celebra unde trebuia publicata informatia. So…  that’s how it works!

 

Text: Alexandra Lupu

Surse: www.mrpaparazzi.com

octombrie 28th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate