Jessica Simpson, nunta in secret?

104331625Se pare ca Jessica Simpson planuieste  sa se marite in secret in Hawaii. Vedeta in varsta de 32 de ani si logodnicul ei, Eric Johnson, vor pleca pe data de 21 decembrie impreuna cu cativa prieteni foarte apropiati in Hawaii si au de gand, potrivit unor surse, sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii secrete.

“Cu ocazia sarbatorilor de anul acesta, Jessica si Eric vor pleca in Hawaii si in acest sens si-au invitat cativa prieteni apropiati, precum si familia. Nimeni nu stie exact ce planuiesc, insa membrii familiei speculeaza ca Jessica si Eric planifica o nunta-surpriza”, a declarat o sursa pentru RadarOnline.com.

Frumoasa blonda care este deja insarcinata cu cel de-al doilea copil dupa ce anul acesta, in luna mai, a nascut-o pe fetita sa, Maxwell Drew, si-a anuntat prietenii ca ii va surprinde. Jessica se pare ca isi doreste sa se marite inainte de venirea celui de-al doilea copil pe lume si isi mai doreste, de asemenea, o ceremonie intima, mai ales ca, in ultimul timp, in familia vedetei au existat ceva probleme.

 

Text: Ruxandra Raica