Jessie J isi pune fanii mai presus de sanatate

JessieJJessie11Efectul noptilor pierdute, al stresului, al spectacolelor numeroase, dar si al orelor petrecute in studio se pare ca a fost resimtit de curand de cea mai apreciata cantareata de muzica pop a momentului, Jessie J. Se pare ca frumoasa diva a fost rapusa de oboseala astfel incat a fost nevoita sa-si anuleze doua concerte.

Conform presei, se pare ca Jessie J sufera de un virus similar cu herpesul, care ii provoaca stari de oboseala acuta. Astfel, in urma analizelor facute, Jessie J a fost sfatuita de catre cadrele medicale sa ia o pauza de la activitatea concertistica si sa se odihneasca.

Cu toate acestea, conform purtatorului de cuvant al cantaretei, se pare ca pauza de odihna pe care a fost sfatuita sa o ia a durat doar o saptamana, caci artista a concertat marti pentru fanii de pe insula Majorca, dupa care a sustinut un alt concert in vecinatatea insulei, in Ibiza.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de socializare, Jessie J scria ca se afla pe drum spre cel de-al doilea concert: „Iubesc MALLORCA LIVE! Multimea a fost sexy!! Acum sunt in avion spre Ibiza pentru show-ul 2!”

 

Text: Andreea Popescu