Jessie J le explica fanilor de ce turneul de promovare s-a amanat

Jessie J le explica fanilor de ce turneul de promovare s-a amanatCantareata Jessie J s-a vazut pusa in situatia de a le explica fanilor de ce cel mai recent album al sau va fi lansat cu intarziere. Se pare ca turneul de promovare a acestui album va avea loc in anul 2013, desi initial fusese programat pentru acest an.

Interpreta single-ului “Silver Lining (Crazy ’Bout You)” le-a promis fanilor ca ii va tine la curent cu tot ceea ce urmeaza sa faca in vederea promovarii albumului sau.

“As putea incepe turneul de promovare in Marea Britanie in luna februarie, dar albumul nu este inca terminat. Nu vreau sa organizez un turneu si dupa asta sa apara alte piese noi care nu au fost terminate in momentul promovarii. Vreau ca fanii mei sa aiba parte de cel mai frumos spectacol”, a declarat Jessie J.

“Si eu sunt dezamagita de cum merg lucrurile, insa ce pot face? Din pacate, muzica si arta nu se fac pe fuga. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat”.

Turneul de promovare a albumului “Nice to meet you” fusese initial programat in luna martie a anului viitor, insa s-a reprogramat pentru luna octombrie.

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 21st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate