Jessie J va renunta la podoaba capilara pentru o actiune caritabila

Jessie J va renunta la podoaba capilara pentru o actiune caritabila

Cantareata Jessie J este o persoana extrem de curajoasa si a dezvaluit de curand ca vrea sa renunte la parul ei si sa se rada in cap, pentru o actiune caritabila. In ultimul timp, Jessie a facut cateva vizite unor copii bolnavi, aflati in faza terminala, si tocmai din aceasta cauza vrea sa-i ajute pe acei copii. Spune ca nu o deranjeaza sa renunte la tunsoarea bob care a consacrat-o si ca parul va creste din nou.

Vedeta a mai dezvaluit de asemenea ca stie ce simt copiii bolnavi, pentru ca la varsta de 11 ani ea insasi s-a confruntat cu o afectiune a inimii si, desi a incercat sa isi rezolve aceasta problema, nu a reusit.  La 18 ani a suferit un atac cerebral minor, in urma caruia si-a schimbat total modul de a gandi si de a privi viata.

 

Asadar, Jessie planuieste sa renunte la frumoasa sa podoaba capilara in direct, la televizor, iar banii pe care ii va obtine in urma acestei actiuni ii va dona persoanelor cu probleme. Si asta nu este tot, cantareata vrea sa ne uimeasca in urmatorii ani facand tot mai multe lucruri de acest gen.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 9th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate