Jim Carrey a renuntat la Dumb and Dumber 2

Un-poeme-en-emoticones-pour-Jim-CarreyDesi anul trecut declarase ca si-ar dori sa faca o continuare a filmului Dumb and Dumber, film ce l-a adus in atentia publicului, acum, Jim Carrey, caci despre el vorbim, a declarat ca a renuntat la ideea de a face un follow al filmului. Se pare ca decizia de a se retrage din proiect ii apartine insasi lui Jim Carrey datorate ciocnirilor cu New Line si Warner Bros din cauza lipsei acestora de interes vis-a-vis de continuarea filmului, in conformitate cu o sursa anonima, citata de ET Online.

Carrey a confirmat oficial renuntarea sa la acest proiect in momentul in care a declarat pentru presa americana ca titlul filmului nu este doar o ipoteza, ci o realitate, facand aluzie la colegii sai.
Vestea a venit la doua luni dupa ce co-regizorul Peter Farrelly a anuntat ca Jim Carrey si Jeff Daniels vor face parte din distributia filmului.
Cu toate ca Jim Carrey si-a exprimat interesul public fata de continuarea filmului, in vara trecuta se pare ca interesul acestuia a scazut si ca ne vom multumi doar cu primul film aparut in 1994. Va invit sa urmarim impreuna trailerul filmului Dumb and Dumber pentru a ne aduce aminte de prestatia impecabila a actorului:

 http://www.youtube.com/watch?v=q0zGXZa2dG0&feature=player_embedded

 

Text: Andreea Popescu