Joan Collins – secrete de diva

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a53167286176Actrita Joan Collins, in ciuda varstei de 78 de ani, inca se simte o adevarata diva. Iar pretentiile sale sunt pe masura. “Sunt o diva adevarata in viata reala. Sunt foarte dificila – intrebati pe oricine”, a spus Joan. Joan a marturisit ca vrea mereu sa aiba dressingul vopsit in roz si plin de apa Evian. Actrita nu-si arata deloc varsta si, in plus, are un sot cu 32 de ani mai tanar.

Cu toate acestea, Joan spune ca nu apeleaza la chirurgia estetica sau la injectiile cu botox si mai spune ca felul in care arata se datoreaza ingrijirii potrivite pe care i-o ofera pielii ei. “Nu ma bag niciodata in pat fara sa-mi sterg machiajul si fara sa aplic o crema de noapte.  Fac asta de 40 de ani!”, a declarat Collins.

In plus, actrita crede ca “Botoxul este otrava – nici macar nu se cunosc efectele pe termen lung.  In ceea ce priveste liftingurile faciale, am vazut unele stangace si unele foarte proaste, dar sa apelezi la chirurgia plastica atunci cand ai 20 de ani este trist si periculos”.

Pe langa acestea, sexul este un alt secret pentru mentinerea tineretii: “Sa nu uitam importanta sexului cand vine vorba de aratat si simtit bine. Multe dintre femeile celebre ale lumii au fost active sexual si la batranete. Marea actrita franceza Sarah Bernhardt si legendara creatoare de moda Coco Chanel, ambele au avut iubiti si spre finalul vietii. Este privilegiul fiecarui adult sa se bucure de sex, chiar daca tinerii poate nu sunt de acord. Ma incanta sa citesc despre un cuplu care s-a casatorit la 80 de ani sau despre descoperirea unei iubiri pierdute de acum 50 de ani. Romantismul nu moare niciodata – daca crezi in el”.

Cam asa suna sfaturile despre viata ale unei femei ce isi traieste frumos varsta de 78 de ani.

Text: Bianca Badescu