John Mayer i-a cantat unei fete o pagina intreaga dintr-un roman erotic

John-Mayer-1John Mayer a afirmat ca a incercat sa impresioneze o femeie cantandu-i o pagina intreaga dintr-un roman erotic. Din pacate se pare ca acea femeie nu a apreciat efortul depus de cantaret si pe deasupra a mai si ras de prestatia sa.

In cadrul emisiunii  Late Night, cantaretul a stat de vorba cu prezentatorul  Jimmy Fallon caruia i s-a confesat ca are amintiri neplacute despre romanul erotic Fifty shades of grey (Cincizeci de nuante de gri). Din vorba in vorba, John a marturisit ca, in incercarea sa obsesiva de a cuceri femeia de care s-a indragostit, in loc sa ii cada in brate, aceasta a… ras de el.
„Am incercat sa o impresionez si i-am marturisit ca am de gand sa-i cant ceva special, asa ca am scos romanul din geanta si am inceput sa ii cant dintr-o pagina a romanului Fifty shades of grey. Dupa ce am terminat de cantat, ea s-a dat pe spate… de ras”, isi aminteste cantaretul amuzat.
Romanul Fifty shades of grey (Cincizeci de nuante de gri) este scris dupa o idee a autoarei britanice E. L. James, care a inceput prin a posta scurte povestiri online, cladindu-si o baza de fani solida. Conform cotidianului online deadline.com, romanul a fost inspirat de “Twilight” si in curand va deveni film. Se pare ca Universal si Focus Features au obtinut drepturile de ecranizare a romanului pentru 5 milioane de dolari.

Se pare ca E.L. James, autoarea cartii, nu face vraji, ci scrie carti, care sunt comparate cu un drog vizual. Sau cel putin aceasta este parerea lui John, care a declarat ca romanul erotic reprezinta pentru el placerea preludiului. Cantaretul in varsta de 34 de ani care a avut in trecut relatii cu cantareata Jessica Simpson si actrita Jennifer Aniston a declarat ca nu considera ca este vina lui ca il excita romanele erotice.

„Eu nu simt chiar ca e vina mea pentru ca imi place. Nu este o placere vinovata. Romanul acesta este proiectat pentru a fi o placere”, a declarat cantaretul.

 

Text: Andreea Popescu