John Mayer, suparat pe Taylor Swift

john-mayer-battle-studies-album-cover-031Taylor Swift niciodata nu a declarat cine este persoana despre care canta prin oftari in piesa“Dear John”, insa John Mayer este cat se poate de sigur ca acel single a fost compus in urma despartirii lui de Taylor. Daca pana acum Taylor a tinut secret faptul ca a avut o relatie cu John, acum cantareata a declarat ca albumul “Speak Now” este o colectie de piese dedicate celor care au ranit-o si ca a compus un cantec si pentru John Mayer.
In urma unui interviu acordat revistei Rolling Stone, Mayer a tinut sa isi exprime temerile fata de presupunerile sale fata de single-ul lui Swift, dar si frustrarile ca a fost supus la un asemenea tratament.
“Ea m-a facut sa ma simt groaznic, pentru ca nu merit sa imi faca asta. Sunt un barbat destul debun si imi asum responsabilitatea acum, dar nu merit un cantec.A fost un lucru foarte rau ca a facut asta”, a declarat suparat John.
Potrivit Yahoo News, in versurile piesei, Taylor vorbeste despre faptul ca era prea tanara pentru partenerulei si ca a plans cand s-au despartit:
“Dear John/I see it all now that you’re gone/Don’t you think I was too young/To be messed with/The girl in the dress/Cried the whole way home/I should’ve known.
It was wrong/Don’t you think nineteen’s too young/To be played/By your dark, twisted games/When I loved you so…”
Mai jos gasiti melodia pe care a compus-o Taylor pentru John.

http://www.youtube.com/watch?v=jx2dlDOdrJ0

Text: Andreea Popescu