John Travolta, in lacrimi: „Robin a fost unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit”

robin-gibb-john-travoltaActorul John Travolta a tinut sa-si exprime tristetea fata de moartea „bunului prieten” Robin Gibb.
In februarie 2011, la cea de-a 46-a ceremonie “Goldene Kamera” din Berlin, Robin Gibb i-a inmanat premiul pentru “Cel mai bun actor international” lui John Travolta.

Conform cotidianului TMZ, actorul Travolta si-a declarat admiratia fata de raposatul sau prieten: „Cred ca Robin a fost unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit. Era atat de talentat, generos si, nu in ultimul rand, un prieten adevarat pentru toata lumea care il cunostea”, a declarat actorul cu lacrimi in ochi.

Robin Gibb, vocea legendarului grup britanic Bee Gees, a pierdut, duminica, batalia cu cancerul. Faimosul cantaret a cedat dupa o lunga lupta cu cancerul la colon si ficat.

Mare parte a carierei sale a fost marcata de proiecte solo. Insa faima a cunoscut-o alaturi de fratii Barry si Maurice. Trupa Bee Gees a devenit cunoscuta in anii ’70, datorita unor hituri ca “Stayin’ Alive”, “How Deep Is Your Love” si “Night Fever”. Grupul a avut vanzari-record, de peste 200 de milioane de discuri.

Desi soundtrackul piesei „Saturday Night Fever” a inregistrat un succes imens, in anul 2012 Robin a declarat ca el nu a vazut niciodata acel film.

„Saturday Night Fever” a vandut peste 15 milioane de exemplare numai in SUA si a ramas pe primele locuri in Marea Britanie timp de 18 saptamani. Albumul a inclus piese precum „Stayin’ Alive”, „Night Fever”, „How Deep is Your Love”, „Jive Talkin”, „More Than a Woman”, „You Should Be Dancing” etc.

 

Text: Andreea Popescu