Johnny Depp o vrea inapoi pe Vanessa Paradis

deepSe pare ca Johnny Depp vrea sa refaca relatia cu Vanessa Paradis dupa ce s-a despartit de aceasta in urma unei relatii ce a durat 14 ani. Depp si Paradis au impreuna 2 copii, pe Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si pe Jack, in varsta de 10 ani.

Actorul a zburat in sudul Frantei pentru a fi impreuna cu Vanessa si cu cei doi copii, si se pare ca i-a oferit acesteia un pandantiv vechi, din aur, care avea gravat urmatorul mesaj: „Inima mea este mereu alaturi de tine”. O sursa apropiata cuplului a declarat faptul ca cei doi isi petrec vacanta impreuna pentru a le demonstra copiilor ca inca sunt o familie puternica, indiferent daca ei sunt despartiti sau nu.

„Dar faptul ca el a venit cu un dar impresionant inseamna ca ei ar putea avea un nou inceput. Johnny vrea sa fie cu familia lui, el e un familist convins. Copiii lui inseamna totul pentru el”, a adaugat aceeasi sursa. Desi Johnny si Vanessa nu au fost casatoriti niciodata, s-a vehiculat faptul ca Vanessa ar fi trebuit sa primeasca 150 de milioane de dolari din averea actorului. Noua ne place sa-i vedem impreuna, asa ca… cine stie…

 

Text: Ruxandra Raica