Johnny Depp se lanseaza in muzica

-0shutterstock_68355334Actorul Johnny Depp se pregateste de schimbari majore in viata sa. Depp intentioneaza sa renunte la traiul linistit din sudul Frantei si sa se mute in tumultuosul Hollywood.

Actorul si-a cumparat o casa in Hollywood Hills si, odata cu ea, si toate proprietatile din jurul acesteia, pentru a se bucura de intimitate atunci cand se va muta in noua locuinta. Desi Depp detine mai multe proprietati, acesta investeste in ultimul timp foarte multi bani in casa sa din Hollywood.

Acolo si-a construit si propriul studio de inregistrari, pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp inregistrand productiile de care se ocupa casa sa de discuri, dar si pentru ca vrea sa lucreze la propriul sau material muzical. Asa ca, in curand, s-ar putea sa-l vedem pe Johnny Depp nu doar in filme, ci si in concerte.

Aceste schimbari din viata lui alimenteaza zvonurile conform carora actorul s-a despartit de Vanessa Paradis. Si tinand cont ca Johnny, care a trait pana acum in tara natala a iubitei sale, planuieste sa se mute in LA, nu putem decat sa gandim ca, intr-adevar, se pregateste pentru o noua viata…

Text: Bianca Badescu