Johnny Depp si Vanessa Paradis sunt pe cale sa se desparta

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0avanessa-paradisRelatia celebrului actor Johnny Depp (48 de ani) cu Vanessa Paradis (39 de ani) care dureaza de 14 ani este deja destramata, sustine revista People, iar tot ce a mai ramas de facut este ca cei doi sa recunoasca oficial.Chiar daca nu erau casatoriti, Depp si Paradis duceau de mult timp o viata linistita impreuna, departe de lumina reflectoarelor, alaturi de cei trei copii ai lor. Insa nu au mai fost vazuti unul langa celalalt pe covorul rosu de mai bine de un an. Mai multe surse din anturajul cuplului spun ca relatia celor doi nu mai merge deloc.

Se pare ca Johnny si Vanessa se cearta constant de mai mult timp, iar Johnny se lupta sa rezolve problemele. Persoanele din jurul lui sunt ingrijorate, pentru ca relatia nu pare sa mai functioneze. “Johnny a inceput sa se duca la avocati, pentru a discuta in liniste cum sa termine relatia. Cei doi nu sunt casatoriti, dar sunt impreuna de mult timp, au copii si nu este asa de usor sa se desparta. Johnny este foarte talentat la actorie si, cu toate acestea, nu poate ascunde cat de rau se simte in ultimul timp”, a declarat o sursa din anturajul actorului.

In ecuatie a intrat si Angelina Jolie, care se pare ca a legat o prietenie stransa cu Johnny dupa ce au jucat impreuna in Turistul si acum il ajuta sa-si repare relatia cu Vanessa. Speram ca nu la fel cum l-a ajutat pe Brad in relatia sa cu Jennifer…

Text: Bianca Badescu