Jolie – Pitt, pasiune pentru un cuplu celebru

shutterstock_44169634Un cuplu celebru admira un alt cuplu celebru. Despre cine sa fie oare vorba? Se pare ca faimosii actori Brad Pitt si Angelina Jolie au o admiratie deosebita pentru cuplul format din Printul William si frumoasa lui sotie, Kate Middleton. Brad si Angelina au pus in sufrageria resedintei lor din Franta un tablou cu celebrul cuplu britanic, care, in opinia celor doi, radiaza sinceritate si bunatate.

Se pare ca Jolie si Pitt si-au propus chiar sa realizeze un film inspirat de viata lui Kate Middleton… pana intr-acolo ajung sentimentele de admiratie fata de cuplul regal.

Angie si Brad au facut o pasiune si pentru Marea Britanie, locuind anul trecut mai multe luni intr-o localitate din apropiere de Londra. In urma cu putin timp s-a zvonit faptul ca cei doi s-ar casatori in anul 2012, nunta urmand sa fie unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in curs. Pana vom asista la posibila casatorie se poate sa mai treaca ceva timp, asa ca “Brangelina”, cum este supranumit cuplul format din cei doi actori, ii poate admira in continuare pe Kate si William.

 

Text: Ruxandra Raica