Joseph Gordon Levitt alaturi de Milla Kunis in Jupiter Ascending?

jglnotalbertoCalitatile actoricesti ale tanarului actor Joseph Gordon Levitt nu pot fi contestate de nimeni, mai ales dupa ce a facut o treaba nemaipomenit de buna in productia lui Looper, SF-ul in care a suferit transformari mari pentru a juca rolul versiunii mai tinere a lui Bruce Willis.

Si cum, in cinematografie, toata lumea se cunoaste cu toata lumea si toata lumea este recomandata producatorilor, Joseph se pregateste de o alta pelicula plasata intr-o lume complexa a viitorului. Conform cotidianului Vulture, se pare ca fratii Wachowski, creatorii trilogiei Matrix, il doresc pe Joseph in distributia celui mai nou proiect al lor, Jupiter Ascending, al carui scenariu plaseaza omenirea pe o treapta inferioara a universului, cu posibilitati infinite de evolutie. Cum vestile bune nu se opresc aici, in distributia filmului au fost adaugati Mila Kunis si Channing Tatum. Cu toate ca nu s-a stabilit inca ce rol va interpreta tanarul actor, regizorii spera ca Jupiter Ascending sa dea startul unei trilogii.

Conform purtatorului de cuvant al fratilor Wachowski, lansarea filmului va avea loc abia in anul 2014. Oricat ar dura asteptarea, eu sunt convinsa ca va merita.

 

Text: Andreea Popescu