Julia Jianu a luat premiul pentru “Cel mai frumos zambet”

julia_jianu_-zambetSe stie deja faptul ca Julia Jianu a obtinut cel mai frumos zambet de vedeta, in valoare de 6.000 de euro! Cantareata are grija de dantura ei si trece cel putin o data la doua saptamani pe la clinica de estetica dentara SmileArtist, acolo unde dr. Cora Buzoianu  ii ofera cea mai buna ingrijire in domeniu, caci are aparatura de ultima generatie.

Si pentru ca are un zambet impecabil, Julia a primit o distinctie. In finala emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, artista a obtinut un premiu de 2.000 de euro pentru “Cel mai frumos zambet” din partea celor de la Orbit! Bineinteles ca banii vor fi donati unei familii nevoiase, pentru ca un copil are nevoie de sprijin pentru a merge la scoala.

“Emisiunea «Te cunosc de undeva» a avut un mare impact la public. Ma bucur enorm ca, printr-un simplu zambet, pot sa ajut o familie fara posibilitati, careia ii voi dona cei 2.000 de euro pe care i-am castigat, doar pentru ca am un zambet frumos. Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale doamnei dr. Cora Buzoianu de la «atelierul de zambete» SmileArtist ca are grija de imaginea mea!”, spune cantareata, care a renuntat la cafea si bauturile acidulate de dragul zambetului obtinut in urma vizitelor dese la dentist.

 

Text: Ruxandra Raica