6 pași care te fac să arăți mai tânără cu 20 de ani

La 52 de ani, Julia Roberts pare de 32. Și spune că acest lucru îl reușește fără mare efort, cu doar 6 pași în ritualul ei de frumusețe de zi cu zi.

Julia Roberts este în industria de divertisment încă de la sfârșitul anilor ’80. Și de atunci arată impecabil în fiecare zi. De-a lungul anilor și al rolurilor – de la Pretty Woman la Mănâncă, roagă-te, iubește și nu numai – ne-a făcut să ne întrebăm ce face exact pentru a părea atât de strălucitoare. Iată secretul ei!Nu uita niciodată de protecția solară

Instagram-ul Juliei este plin de fotografii cu ea și copiii ei având haștag #funinthesun. Dar ea întotdeauna și-a atenționat fanii! „În calitate de părinte responsabil cu trei copii cărora le place să fie în aer liber, mă bazez total pe o protecție solară bună”.

Rilastil Sun System este o gama completa pentru protejarea tenului si a pielii corpului de actiunea nociva razelor solare, oferind protectie solara tuturor tipurilor de piele, chiar si celor sensibile si reactive la soare. 

Culcă-te mereu cu fața curată

Julia Roberts crede cu tărie în demachierea înainte de culcare. Ea spune că folosește produse de demachiere pentru ochi cu dublă acțiune. “De multe ori vă demachiați ochii seara și a doua zi dimineață când vă treziți și arătați de parcă v-ați machiat deja! Dar această formulă vă scapă de toate urmele de machiaj”.

Rilastil Daily Care este o gama completa pentru curatarea profunda, indepartarea machiajului, reajustarea si calmarea pielii fetei.

Nu uita de hidratare

Mamă a trei copiii, vedeta a declarat pentru Allure că, pentru ea, a se simți „hidratată și fresh” este condiția esențială. Și nu doar fața este cea care primește un tratament intensiv de hidratare. Ea acordă aceeași atenție mâinilor și picioarelor. De ce? Pentru că „mâinile mele se usucă foarte mult de la spălarea multor vase”, a mărturisit ea.

Rilastil Aqua este o linie completa pentru a mentine hidratarea corecta a pielii.

Urmează cu sfințenie o rutină minimă

Întrebată dacă rutina ei de înfrumusețare este una minimală, de întreținere sau una mai elaborată, actrița a detaliat. „Minimală, cu siguranță, aș putea să mă îngrijesc mai mult”. Și a adăugat: „Într-o zi obișnuită, mă spăl pe dinți, mă spăl pe față și aplic protecție solară. Sunt o mamă ocupată și, uneori, îmi dau copiii cu protecție solară și dacă uit și de mine, fug afară și îmi ard nasul. Fac eforturi să am mai multă grijă de mine.”

Mănâncă cu atenție

Nu este un secret faptul că dieta contribuie la starea și sănătatea pielii, iar Julia Roberts a înțeles demult acest lucru. Ea a declarat pentru Toronto Sun: „La noi în familie, încercăm cu siguranță să mâncăm cu atenție. Le spun mereu copiilor mei:„ Trebuie să mănânci lucrurile bune pentru a obține lucrurile bune”.

Folosește terapia cu lumină

Deși toată lumea ar fi tentată să creadă că ritualurile de înfrumusețare ale actriței supranumite Frumușica, după rolul care i-a adus o nominalizare la Oscar, sunt exclusiv naturale, nici tehnologia nu lipsește de pe lista ei. Ei bine, există un dispozitiv bazat pe tehnologie despre care spune că nu s-ar mai putea lipsi de el: masca de față cu LED. Vedeta a postat de altfel și  o fotografie pe Instagram purtând această mască de față cu LED, care emite o lumină multicoloră furnizată de mici diode, despre care se spune că stimulează regenerarea și producerea de colagen, precum și eliminarea bacteriilor ce cauzează acneea.

Text Cristina Dudău

Foto Shutterstock și Instagram