Julia Roberts este “Regina cea Rea”

Julia_Roberts_PictureNe-am obisnuit sa o vedem ca fiind “fata cea buna” datorita rolurilor pe care le-a avut pana acum in special in comedii romantice si in sfarsit, Julia Roberts ne va surprinde interpretand un personaj negativ.

In filmul “Alba ca Zapada”, care se va lansa la anul si care este o adaptare dupa povestea cu care toti am crescut, Julia Roberts o va interpreta pe regina cea rea, mama vitrega a Albei ca Zapada.

Astfel vom avea ocazia sa o vedem pe Julia in tinute somptuoase si intr-un rol negativ cu totul special. In rolul Albei ca Zapada o vom vedea pe fata lui Phil Collins, Lily care spune despre Julia ca “joaca rolul negativ intr-un fel in care oamenii nu cred ca se asteapta. Toata lumea iubeste zambetul Juliei pe care ea si-l mentine in film, dar ii da o aura atat de stranie incat nu stii daca sa o iubesti sau sa o urasti”.

Filmul va fi lansat in martie 2012 si rivalizeaza cu un alt film “Alba ca Zapada si Vanatorul”, in care Charlize Theron va fi regina cea rea si care va intra in cinematografe tot anul viitor. Ramane sa vedem cine joaca mai bine personajul negativ: Julia sau Charlize?

Text: Bianca Badescu