Julia Roberts, vacanta in Irlanda

untitledJulia Roberts se bucura de o vacanta in vestul Irlandei alaturi de familia sa. Impreuna cu fiul sau Henry, in varsta de cinci ani, dar si cu gemenii Phinnaeus si Hazel (trei ani), Julia profita de timpul liber si incearca sa petreaca momente speciale alaturi de cei dragi, ii rasfata pe cei mici si se pare ca se simte foarte bine asa.

Vedeta s-a distrat alaturi de copii intr-un parc tematic de distractii. “Spunea ca se bucura din plin de ziua frumoasa si ca locul i se pare minunat. Cred ca isi doreste cu adevarat o perioada de liniste”, a declarat directoarea parcului.

Roberts se pare ca are o legatura stransa cu Irlanda datorita relatiei ei apropiate cu soferul Mike Devine. Cei doi sunt prieteni de foarte multi ani, iar Mike i-a fost aproape actritei dupa ce aceasta s-a despartit de fostul ei logodnic Kiefer Sutherland cu doar cateva zile inainte de nunta. Mike a dus-o pe Julia din Dublin la casa sa din Palmerstown pentru a fi aproape de familie, iar de atunci au ramas foarte apropiati.

 

Text: Ruxandra Raica