Julio Iglesias, victima unui jaf

Julio Iglesias, victima unui jafCantaretul Julio Iglesias, in varsta de 68 de ani, a fost victima unui jaf duminica trecuta, in timp ce sustinea un concert in orasul Valencia (Venezuela). Artistului i-au disparut din camera de hotel o suma destul de mare de bani, trei iPad-uri, un computer, o valiza unde se aflau camere video, precum si cateva acte. Julio a avut parte de o surpriza nu tocmai placuta cand a revenit in camera de hotel impreuna cu nepotul sau si a descoperit ca ii lipseau foarte multe lucruri personale.

Politia nu a stat insa cu mainile in san, i-a chestionat pe angajatii hotelului si a examinat casetele video ale camerelor de securitate. Iglesias a sustinut doua concerte in Venezuela pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat simplu „1”. Julio Iglesias va reveni si la Bucuresti pe data de 30 iunie, pentru a sustine un concert la Zone Arena, concert care face parte din turneul “2012 World Tour”. Speram sa nu aiba parte de niciun incident neplacut cat timp se va afla pe pamant romanesc.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 17th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate