Justin Bieber, cea mai urmarita persoana de pe YouTube

showbiz_justin_bieber_neo_shoot_1Sunt sigura ca aceasta veste l-a bucurat foarte tare pe Justin Bieber. Desi multa lume a incercat sa ii strice imaginea si sa il traga in jos, se pare ca Justin Bieber a reusit sa depaseasca cu brio toate obstacolele puse, bineinteles cu ajutorul fanilor sai.

Numarul imens de fani pe care ii are cantaretul l-a facut pe acesta sa devina prima persoana din istoria YouTube-ului cu un numar-record de vizualizari: 3 miliarde.

Insa trebuie sa precizam ca meritul nu este doar al lui. Piesa “Beauty and a Beat”, care a facut si ea, la randul ei, vizualizari in timp-record (24 de ore de la lansare), este realizata in colaborare cu nimeni alta decat celebra cantareata Nicki Minaj. Videoclipul a acumulat pana in prezent 44 de milioane de vizualizari pe YouTube, lucru ce i-a adus lui Bieber numarul-record de 3 miliarde de fani.

Bieber este, de asemenea, pe punctul de a deveni persoana cea mai urmarita pe Twitter. Acesta incearca sa ii calce pe urme cantaretei Lady Gaga, care are in prezent 30,5 miliarde de fani, in timp ce Bieber are 29,3 miliarde. Single-ul “Beauty and a Beat” va avea lansarea oficiala pe 12 noiembrie, dar este disponibil pentru descarcare pe iTunes.

 

Text: Andreea Popescu