Justin Bieber nu isi va schimba continutul pieselor

Justin Bieber nu isi va schimba continutul pieselorChiar daca, pe data de 1 martie, cantaretul canadian Justin Bieber implineste 18 ani, acesta a declarat ca nu intentioneaza sa-si modifice piesele si ca nu va incepe sa cante despre sex sau droguri. Injuraturile sunt excluse din versurile melodiilor sale.

Cu toate ca astfel de piese atrag atentia publicului, Justin Bieber se declara multumit de imaginea sa, chiar daca este constient ca aceasta se va schimba pe masura ce va creste. „Oamenii trebuie sa stie ca nu mai sunt un copil, insa nu m-am maturizat complet. Inca mai invat”, a declarat Justin pentru revista V.

Chiar daca cantaretul pop a fost recent implicat intr-un scandal cu o fana pe nume MariahYeater, care il acuza pe tanar ca este tatal copilului ei, acest scandal a luat sfarsit. Bieber le-a explicat fanilor faptul ca nu mai este un copil si ca este constient ca va creste, dar pana atunci vrea sa ramana un model de urmat pentru fanii sai

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 26th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate