Justin Bieber s-a lovit la cap in timpul unui concert

1d4e303070f5f970fed847e39e079479_fullDin pacate pentru fanele lui Justin Bieber, acesta a suferit un mic accident la cap, lovindu-se chiar in culisele unui spectacol sustinut in Franta, la Paris, accident in urma caruia nu isi mai poate misca spranceana, avand astfel o senzatie destul de ciudata. Se pare ca Bieber s-a lovit de geamul unei ferestre si, intr-un videoclip postat zilele trecute, artistul declara ca se simte ciudat si ca nu stie ce i se intampla.

Totusi, starul a reusit sa duca la bun sfarsit concertul chiar si dupa accident, insa la scurt timp dupa intamplarea nefericita s-a retras in vestiarul sau. Iata ce a postat pe Twitter chiar in seara accidentului: “Tocmai m-am lovit la cap si am nevoie de apa. Totul e in regula. Doar sunt canadian. Noi suntem puternici. LOL. Sunt ok. Trebuie doar sa ma odihnesc pentru tot restul noptii. Ma intorc la voi maine, prieteni. Multumesc!”.

Nu este pentru prima data cand Justin pateste asa ceva, el a mai trecut printr-o intamplare asemanatoare in mai 2010 si pare a fi urmarit de ghinion. Probabil ca oboseala este de vina pentru astfel de accidente, mai ales daca ne gandim la cate concerte are Bieber de sustinut.

 

Text: Ruxandra Raica