Justin Bieber, suparat pe presa in noua sa carte

JustinBieber

Justin Bieber a scris, in noua sa carte, despre scandalul creat de Mariah Yeater, care sustinea ca artistul este tatal copilului ei. In aceasta carte, artistul ii si trage de maneca pe jurnalistii de peste Ocean.

Cantaretul a fost implicat intr-un scandal urias, anul trecut, cand o fana de-a lui a facut public faptul ca a intretinut relatii sexuale cu cantaretul, in urma carora a dat nastere unui copil.

Intr-un paragraf extras de la inceputul capitolului cu scandalul, publicat de Sugarscape, Bieber afirma ca acuzatia „a venit de nicaieri” si ca se simte jignit de modul in care jurnalele de stiri au dat viata povestii, in ciuda faptului ca Yeater „nu avea absolut nicio dovada care sa confirme ca el ar fi tatal copilului”.
„Ce s-a intamplat cu jurnalismul responsabil?”, intreaba el. „Oamenii acestia nu sunt reporteri. Reporterii adevarati verifica inainte si abia dupa ce sunt siguri incep sa dea zvonul mai departe”.

El continua cu frustrarile si in celelalte capitole ale cartii unde scrie ca cel mai mare dezavantaj al celebritatii este ca iti este luata libertatea: „Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale faimei este ca libertatea iti este luata, dar, luand-o pe cealalta parte, fara mass-media ramai un nimeni. E destul de greu atunci cand un adolescent continua sa creasca sub lentila unui microscop”.

Text: Andreea Popescu