Justin Timberlake, probleme cu kilogramele in plus

jessica_biel_justin_timberlakeChiar daca Justin Timberlake si Jessica Biel nu au vrut sa dezvaluie niciun detaliu legat de nuntalor care va avea loc, se pare, in vara, Justin a inceput deja sa-si puna intrebari cu privire la fizicul sau. Surse apropiate ale cuplului au declarat ca Justin a inceput sa se preocupe de faptul ca a pus cateva kilograme in ultimul timp. „Justin s-a ingrasat vizibil, este clar ca a luat cateva kilograme din cauza rolurilor interpretate in ultima vreme”, a declarat o sursa a cuplului.

Daca si prietenii au inceput sa remarce surplusul de kilograme „achizitionat” de Justin in ultima perioada, inseamna ca Justin trebuie sa ia masuri urgente.

Drept urmare, artistul a luat in considerare sfaturile prietenilor, si mai ales sfatul viitoarei lui sotii, Jessica Biel, si a inceput sa adopte un regim alimentar cat mai sanatos si sa viziteze sala cat mai des.

“Justin a inceput sa mearga la sala tot mai des si sa manance tot mai sanatos. El a vazut ce eforturi face Jessica pentru a ramane in forma si care este stilul ei alimentar, asada rincearca sa o urmeze”, a declarat aceeasi sursa.

Conform unei publicatii britanice, Jessica si Justin nu intentioneaza sa transforme fericitul eveniment intr-un subiect de senzatie, preferand discretia si romantismul. Cu toate ca cei doi incearca sa fie cat mai discreti in ceea ce priveste nunta lor, se pare ca aceeasi publicatie britanica a reusit sa afle ca Jessica va purta o creatie unica semnata Monique Lhuiller.

 

Text: Andreea Popescu