Justin Timberlake revine pe piata muzicala cu o noua piesa

showbiz_justin_timberlake_ryder_cupRevenire spectaculoasa pe piata muzicala dupa o pauza de nici mai mult, nici mai putin sase ani a cantaretului Justin Timberlake, care isi face revenirea cu un nou single in colaborare cu Jay-Z. Piesa se numeste “Suit &Tie” si este in stilul cu care Justin ne-a obisnuit pana acum.

Piesa a fost postata pe internet la 5 dimineata si intr-un timp foarte scurt a primit mii de aprecieri si incurajari din partea fanilor sai. “Suit & Tie” este deja disponibila pe iTunes.

Timberlake a postat un mesaj pe site-ul sau oficial in care marturisea ca, desi s-a asteptat sa fie criticat pentru “distanta” fata de fani, spera ca revenirea lui muzicala sa se ridice la inaltimea asteptarilor fanilor. “Acest an este unul interesant pentru mine, cum probabil ati auzit, pentru ca pregatesc o mare revenire. Inca din luna iunie a anului trecut, am inceput sa lucrez in liniste la ceea ce acum eu numesc «calatoria vietii»”. Sper sa va placa si sa va bucurati ascultand melodia.”

Fostul membru al trupei NSYNC a lansat doua albume solo, unul in 2002 intitulat “Justified“ si unul in 2006 intitulat FutureSex/LoveSounds. El si-a petrecut ultimii ani concentrandu-se asupra carierei sale de actor, dar si asupra afacerilor pe care le are. Cum suna colaborarea dintre Justin si Jay-Z va lasam pe voi sa va faceti o parere:

 

 

Text: Andreea Popescu